Rólunk

A Forpsiról

A BlazeArts Kft. akkreditált .hu regisztrátor, web- és szerver hoszting szolgáltató, amely az egyik legnagyobb cseh internetes szolgáltató, az INTERNET CZ. a.s. tulajdona és a FORPSI márkanév alatt működik. Tagjai vagyunk az Internet Szolgáltatók Tanácsának, valamint aktívan részt veszünk a Regisztrátori Testület munkájában. Vállalatunk több más céggel együtt az Aruba Csoport tagja.

Adatközpont-hálózat

A FORPSI adatközpontjai az olasz ARUBA vállalat saját tulajdonú adatközpontjainak hálózatába tartoznak. Kiemelt figyelmet fordítunk a megfelelő teljesítmény nyújtására, a kiváló hálózati kapcsolatra és a biztonságra.

A klímavádelem érdekében adatközpontjainkat folyamatosan fejlesztjük, hogy 100%-ban megújuló energiát használjanak fel és zöld adatközpontokat alakítsunk ki.

Image
Image

Társadalmi szerepvállalás

Forpsinál az Aruba Csoport részeként elkötelezettek vagyunk a hosszú távú gondolkodás, a folyamatos innováció és a digitalizáció elősegítése iránt. A gazdasági élet meghatározó szereplőjeként fontosnak tartjuk, hogy olyan kezdeményezések mellé álljunk, melyek társadalmilag hasznos célokat tűznek ki.

Társadalmi felelősségvállalási (CSR) stratégiánk részeként ingyenes domaint és webtárhelyet biztosítunk nonprofit szervezetek számára.

Image
Image