Társadalmi szerepvállalás

A Forpsinál az Aruba Csoport részeként elkötelezettek vagyunk a hosszú távú gondolkodás, a folyamatos innováció és a digitalizáció elősegítése iránt. Működésünk során a környezetünkért és a társadalomért felelősen, a fenntarthatóság jegyében cselekszünk. A klímavédelem érdekében adatközpontjainkat folyamatosan fejlesztjük, hogy 100%-ban megújuló energiát használjanak fel és zöld adatközpontokat alakítsunk ki.

A gazdasági élet meghatározó szereplőjeként fontosnak tartjuk, hogy olyan kezdeményezések mellé álljunk, melyek társadalmilag hasznos célokat tűznek ki, és melyekhez hozzáadhatjuk a szükséges digitális jelenlétet, fejlődési lehetőséget.

Társadalmi felelősségvállalási (CSR) stratégiánk részeként

Ingyenes webtárhelyet biztosítunk nonprofit szervezetek számára!

A nonprofit, civil szervezetek számára is meghatározó fontosságú az internetes jelenlét. Ez ma már alapvető fontosságú, hogy potenciális érdeklődők megtaláljanak minket. Ennek elősegítése érdekében, társadalmi szerepvállalásunk részeként 2 évre ingyenesen elérhető webtárhelyet biztosítunk közhasznú tevékenységet ellátó, nonprofit szervezetek, egyesületek, alapítványok részére. A program keretében biztosítjuk a honlaphoz szükséges domain cím fenntartását is, .HU vagy .CLOUD választása esetén.

Az együttműködés részeként a támogatott szervezettől azt szeretnénk kérni, hogy támogatóként tűntesse fel weboldalán a Forpsit.

Az együttműködésre közhasznú tevékenységet ellátó, nonprofit egyesületek, alapítványok és szervezetek jelentkezhetnek.

Jelentkezés módja

Amennyiben Ön is szeretne élni társadalmi szerepvállalásunk által nyújtott ingyenes webtárhely szolgáltatásunk lehetőségével, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az admin@forpsi.hu e-mail címen! Ezt követően kollégáink fel fogják venni Önnel a kapcsolatot a további tennivalók érdekében.

Együttműködő partnereink: