IT és Most

Image

Forpsi Shorts

A jó cím a siker záloga!

A honlapod domain címe alapozza meg a weboldalad arculatát, ez alapján találják meg az érdeklődők az oldalad. A jó domain címhez pedig e-mail is tartozhat! Látogass el hozzánk és indítsd el saját vállalkozásodat!

Sikeres online jelenlétet szeretnél?

Tudtad? A social média felületeid nem saját tulajdonodban vannak. Törölhetik a posztjaidat, hirdetéseidet letilthatják, akár a fiókod is felfüggeszthetik. Ezért ne hagyatkozz kizárólag a social média felületekre. Legyen saját weboldalad is!

Weboldalt, webáruházat vagy blogot szeretnél?

Ha nem vagy programozó, a drag&drop rendszerű Site Builder szolgáltatásunkkal akkor is pofonegyszerűen létrehozhatod saját weboldalad. Próbáld ki ingyen harminc napig!

Image

Pénzt keresnél online?

Weboldalt vagy webáruházat szeretnél, ami folyamatos bevételt biztosít? De úgy gondolod drága fejlesztés vagy nem vagy a programozás Chuck Norrisa? Van megoldás! Válaszd drag&dorp rendszerű Site Builder szolgáltatásunkat!

Aruba Shorts

Lassú a weboldalad vagy kinőtted a tárhelyedet?

Ha szerverre van szükséged weboldalhoz, adatkezeléshez, levelezéshez, válts felhőszolgáltatásra! A felhőszolgáltatás biztonságos, skálázható, igényre szabható, költséghatékony. Válaszd az Aruba Cloud szolgáltatásait!

Megbízható informatikai háttér kkv-éknak

Felhő alapú költséghatékony megoldások OpenStack hypervisor rendszerrel: Vedd fel felünk a kapcsolatot!

Image

Költözz Velünk a digitális gazdaságba!

Rugalmas és biztonságos felhőszolgáltatások, egyedi igényekre szabva: otthoni felhasználóknak, kisvállalkozóknak, nagyvállalatok részére, fejlesztőknek, webes ügynökségeknek. https://www.arubacloud.hu/

Cloud Computing és azon túl!

Folyamatos fejlődés, szélesebb választék, átlátható árak. Vedd fel felünk a kapcsolatot!

Forpsi Kisokos

Domain regisztráció lépésről-lépésre

Egy új weboldal elindításának egyik legfontosabb lépése a megfelelő domain név kiválasztása. Videónkban bemutatjuk, milyen egyszerűen regisztrálható a kiválasztott név, amihez rögtön a többféle végződést is választható.

Dokumentum hitelesítése tanúk és aláírás nélkül

Egy ügyfélkapus regisztrációval kényelmesebbé és gyorsabbá válhat a hivatalos dokumentumok hitelesítése, ami pl. tulajdonosváltás vagy domain átregisztráció esetén elengedhetetlen.

Image

WP Ready: WordPress telepítése egyszerűen

A WP Ready szolgáltatást kifejezetten azok számára ajánljuk, akik pár kattintással szeretnének saját domain néven, akár saját e-mail címmel WordPress alapú weboldalt létrehozni.

Webtárhelyek – melyiket válasszam?

Videónkból megismerheted az Easy, Advanced és Professional webtárhely csomagjaink tulajdonságait.

Kiegészítő szolgáltatások domainekhez

Egy új domain regisztrációját követően számos kiegészítő szolgáltatás közül választhat. Pár kattintással rendelhet még e-mail szolgáltatást, előtelepített WordPress-szel érkező webtárhelyet, domain redirectet és WHOIS adatvédelmet.

Image

Bemutatjuk a megújult Forpsi Webmailt!

Az elmúlt hetekben látványos változáson esett át a Forpsi Webmail, ami nemcsak kinézetét, hanem funkcióit tekintve is felzárkózott napjaink népszerű webes levelezőrendszereihez. Videónkban bemutatjuk az új felület főbb változásait és funkcióit.

Navigálás az Ügyféloldalon egyszerűen

Legújabb videókban megmutatjuk, milyen felületen keresztül kezelheti adatait, megrendelt szolgáltatásait és az ezekhez tartozó adminisztrációs lépéseket.

Image

Biztonsági mentés webtárhely szolgáltatáshoz

Az adataink védelme különösen fontossá vált a 2020-as években. Akár személyes, akár üzleti adatokról van szó, érdemes rendszeres biztonsági mentéseket végrehajtani rajtuk.

Ez is érdekelhet!

Mi a jó működés legnagyobb kockázata?

Mi a jó működés legnagyobb kockázata?

Forpsi Blogfebr 3, 20234 min read

Az ember a gyenge pont – ezt régóta tudják a gyártásszervezők. A felelős cégvezetés igyekszik kiküszöbölni minden olyan hibaforrást, ami emberi figyelmetlenségből (például fáradtságból) ered. A kibervédelmet is érdemes professzionális…

Szólás? Szabadság? Kié valójában a netes tartalom?

Szólás? Szabadság? Kié valójában a netes tartalom?

Forpsi Blogjan 24, 20235 min read

Az internet világa kész dzsungel. Néha az erkölcse is olyan. A felelős cégvezetés biztos alapra épít: a saját weboldal a garancia a sérthetetlen tartalomra, egyben biztos alap a social média…

Kétfaktoros regisztráció a Forpsi-nál

Kétfaktoros regisztráció a Forpsi-nál

Forpsi Blogjan 23, 20235 min read

A közelmúltban a Magyarországi Internet Szolgáltatók Tanácsa (ISzT) lehetővé tette a .hu végződésű domain nevek esetében a kétfaktoros (2FA) domain-adminisztrációt. Ez a lehetőség természetesen a Forpsi-nál is elérhető. Egy kis…

Miért építenénk fel alkatrészekből egy rendszert, ha készen is beleülhetünk?

Miért építenénk fel alkatrészekből egy rendszert, ha készen is beleülhetünk?

Forpsi Blogjan 23, 20234 min read

Aki ismeri az OpenStack-et, tudja, hogy a megoldás különböző komponensek és projektek gyűjteménye, nem pedig klasszikus szoftvercsomag. Jelenleg több, mint 40 ilyen összetevő alkotja a rendszer egészét: a hálózatépítéstől kezdve…

Az OpenStack 5 legfontosabb erénye

Az OpenStack 5 legfontosabb erénye

Forpsi Blogjan 21, 20234 min read

Az Openstack napjainkban a világ legnépszerűbb felhőplatformja. A Rackspace Hosting és a NASA közös projektjeként 2010-ben indult kezdeményezéshez mára több mint 500 cég csatlakozott. Lenyűgöző iramú fejlődését legfőképp nyílt forráskódú…