Cloud Computing és azon túl

Még több választék, több technológia, több BIZTONSÁG

A kis- és középvállalkozásoknak a versenyképességük megőrzéséhez szükségük van megbízható informatikai háttérre. Mivel az informatika minden ága viharsebesen fejlődik, ezeknek a cégeknek az a leginkább költséghatékony megoldás, ha kellően rugalmas szolgáltatóhoz fordulnak az igényeikkel.

Tetemes költségmegtakarítás érhető el, ha a vállalkozás nem ruház be saját hardverre. Az eszközök egyrészt gyorsan elhasználódnak, másrészt el is avulnak. Minden informatikai szolgáltatás elérhető költséghatékonyan, folyamatosan korszerű minőségben profi szolgáltatónál.

Legújabb fejlesztéseinkkel a jól bevált Cloud PRO szolgáltatásainkat csúcsminőségű Dell és NetApp berendezésekkel, a legújabb generációs NVMe SSD lemezekkel, Intel/AMD processzorokkal is nyújtjuk. Nyolc európai adatközpontunk mindegyikében nagy teljesítményű, redundáns hálózat garantálja a szünetmentes működést.

Image

Szolgáltatásaink maximálisan figyelembe veszik a felhasználói igényeket. Tetszőlegesen a megrendelő igényei szerint alakítható és méretezhető szerver-, hálózati és tárolókomponensekkel. Természetesen kizárólag a ténylegesen igénybe vett szolgáltatásokért kell fizetni. A mikro- és kisvállalkozási körben igen elterjedt Openstack alapú hypervisor rendszert is bevezetjük a korábban alkalmazott Vmware és Microsoft Hyper-V technológiák mellett. Az új fejlesztések december folyamán lesznek fokozatosan elérhetők, teljeskörűen pedig 2023. januárjától lesznek bevezetve.

IaaS szolgáltatásunk lehetővé teszi a felhőalapú infrastruktúra kiépítését teljesen redundáns és nagy teljesítményű hardvereken, garantálva a teljes megbízhatóságot és rugalmasságot.

A Cloud VPS szolgáltatásunk könnyen és gyorsan aktiválható az infrastruktúránkban. A megrendelő kívánsága szerinti teljesítményt és megbízhatóságot garantáló szervereket biztosítunk a VPS hosting szolgáltatás számára. Cloud VPS ajánlatunkat előre beállított konfiguráció jellemzi, amely négy méretben választható különböző komponensekkel, VMware alapon, beépített SSD tárolóval. Amennyiben növekszik a felhasználói igény, pillanatok alatt bővíthető a szolgáltatás.

Díjazási rendszerünk maximálisan ügyfélbarát. A megrendelő kredit számlát nyit nálunk, amelyről mindig csak a ténylegesen igénybe vett szolgáltatás díját vonjuk le.

Nagy hangsúlyt fektetünk a biztonságra, hiszen az az informatika Achilles-sarka. Adatkezelésünk átláthatóságát igazolja az ISO 27001 tanúsítvány, és természetesen rendelkezünk a CISPE minősítésével is.

A CISPE (Cloud Infrastructure Services in Europe) a produktív, tisztességes és globálisan versenyképes Európát megvalósítani szándékozó felhőalapú infrastruktúra-szolgáltatók szervezete, amely az egységes, élénk összeurópai informatikai piac előmozdítására alakult, célja az EU összes polgárának digitális jólétét szolgáló fejlesztések összehangolása, ami egyben az éghajlatváltozás elleni határozott fellépés is lesz. A CISPE-nek tagja anyacégünk, az ARUBA is.