Forpsi Site Builder – weboldalkészítés gyorsan és egyszerűen

Az új webszerkesztő szolgáltatásunkkal könnyedén létrehozhatod álmaid weboldalát, és ehhez még csak programozói tudás sem szükséges.

Nagyon vártuk a Site Builder megjelenését, hiszen ez egy olyan eszköz, ami kifejezetten azoknak nyújt óriási segítséget, akik szeretnének maguknak vagy vállalkozásuknak online jelenlétet, de nem igazán tudják, hogyan kezdjenek neki. Sok esetben már az alapok kiválasztása és megrendelése is igényel némi hozzáértért és technikai tudást, ami nem teszi komfortossá a projekt indulását. Hiszen nincs mindig lehetőség szakember megbízására vagy épp szorít a határidő egy új üzleti lehetőség miatt, aminek egyik alapkövetelménye a weboldal létezése.

A Site Builder talán nem is amiatt nagyszerű, mert egy webböngészőn keresztül el lehet kezdeni a honlap megépítését, hanem mert ezt nagyon gyorsan meg lehet tenni. A szolgáltatás megrendelését és aktiválását követően a belépés pofon egyszerű, és egy felhasználóbarát varázsló visz végig a kezdeti lépéseken. A webszerkesztő teljes felülete magyar nyelven kommunikál, így annak sem lesz gond a használat, aki nem mozog otthonosan az angol kifejezésekben.

A szolgáltatást két változatban raktuk össze, az egyszerűbb weboldalak számára a WEB kiadás ajánlott, míg aki webshop indítását is tervezi, a SHOP verzióval érdemes az első perctől számolnia. A különbségeket a Site Builder bemutatkozó oldalán lehet szemügyre venni, ami azonban mindkét esetben tény, hogy sem webtárhely, sem pedig adatbázis beállításra nincs szükség, minden azonnal működik és elérhető a weboldal futtatásához.

Sőt, bármely változatot is választod, ingyenes SSL-tanúsítványt biztosítunk mellé, ha a domain nevet is a Forpsinál regisztrálod be. Egyébként ez utóbbi több szempontból praktikusabb, hiszen egy adminisztrációs felületen keresztül kezelheted az egyes szolgáltatásokat, valamint a lehető legjobb árakon választhatod ki és regisztrálhatod a weboldalad vagy blogod nevét.

Érdemes tehát átnézni, mire képes a Site Builder, aki pedig alaposabban elmélyülne a webszerkesztő tudásában, a 30 napos ingyenes próbaverzióval rengeteg időt kap ehhez. A próbaidőszak lejártával a teljes verzió megrendelése pár perc alatt elvégezhető, és a végleges domain névre tehető át a korábban elkészített honlap. Tényleg egyszerű, nagyon könnyen használható, és akár mobileszközökön is bevethető; azonban ha bármi kérdés merülne fel a használat során, Ügyfélszolgálatunk segít a megoldásban.