Webshop tippek karácsonyra

Hogyan készítsd fel webshopodat a karácsonyi vásárlás dömpingre?

A KSH friss felmérése alapján a kiskereskedelemben 100 forintból 15 forint online értékesítési csatornán folyik be a kereskedőkhöz. Az utolsó negyedév hagyományosan a legerősebb időszak a szektorban, amikor a bevétel az éves árbevétel 40%-át kiteheti.

Ha értékesítést támogató weboldalad vagy webáruházad van, számodra a karácsony nem a vásárlás, hanem az eladás időszaka. Ezért különösen fontos, hogy az üzleti folyamatok mellett a weboldalad elérhetősége is 100%-os legyen, mert ha a kritikus pillanatban elérhetetlenné válik a weboldalad, vásárlókat vesztesz, és bevételtől eshetsz el.

Image

Hogyan válassz szolgáltatást/tárhelyet?

Karácsonyi árak beállítva, csomagok összerakva, új dizájn élesítve… Amire még gondolni kell a weboldal elérhetősége, gyorsasága. Neked is ismerős lehet, hogy keresel egy terméket vagy bármit, de lassan töltődik be az oldal. Mi teszel? Megnézed a következő találatot a google-ban. Ezt kell elkerülnöd a saját boltod esetén. Érdemes ezért időnként tesztelni az oldalad sebességét. Erre jó eszköz a Google Pagespeed Insights. Az oldal számtalan megoldást felajánl, hogyan tudod gyorsítani a saját weboldaladat. Ha a lehetőségeket kihasználtad, de még mindig elégedetlen vagy az eredménnyel, akkor nézd meg, milyen vason fut az oldal, kell-e valamit állítani, hogy gyorsabbá váljon, vagy szolgáltatót váltani. A webtárhelyeink nagykapacitásúak, és az adatforgalom nincs korlátozva. Ha mégis feljebb lépnél egy szintet, az Arubánál a Cloud Computing lehetőségek széles skáláját nyújtjuk számodra, hogy mindig a megfelelő beállításokkal üzemeljen a szervered. Mire figyelj: tároló típusa, adatforgalom, hálózati adapter, CPU-k száma, RAM. A teljes sávszélesség 250 Gb/s a Cloud infrastruktúrával.

Mennyi a bővítés átfutási ideje?

Az Aruba Cloud PRO és Cloud VPS szolgálatásban az egyes paraméterek bármikor megváltoztathatóak az egyéni igények szerint, speciális vagy technikai tudás nélkül. A módosítások valós időben megtörténnek. Az árazás követi a felhasznált erőforrás mennyiségét, a legkisebb számlázási egység az óradíj alapú elszámolás. A Controll Panel segítségével folyamatosan kontroll alatt tarthatod kapcsolódó költségeit.

Ez is érdekelhet:

Ha megtörtént a baj

Ha meg is történt a baj, az Aruba garantálja a szolgáltatás folyamatosságát egy teljesen redundáns és szinkron módon replikált Cloud környezetben. Így a Cloud Computing infrastruktúra egy vagy több hardver csomópontjának meghibásodása esetén is biztosított a szolgáltatásod elérhetősége.

Az Aruba felhő szolgáltatásait technológiai létesítmények hálózata biztosítja Európa szerte, összekapcsolva a főbb kontinentális és globális csomópontokkal.