A digitális átalakulás platformja a felhő

A felhő használatával korszerűsítheted az IT-infrastruktúrádat, és elkezdhetsz azon gondolkodni, hogyan szolgálhatnád ki ügyfeleit digitálisan, új és potenciálisan innovatív módon (Pl.: új online rendelő felület, naprakész nyilvános készletnyilvántartás, digitális termékek bevezetése, új és hatékony kommunikációs technológiák stb.).

A digitális átalakulás jelentős költségmegtakarítással jár, de ne legyenek illúzióink, a bevezetése pénzbe kerül. Azonban a nagyobb érték elérése érdekében nagyobb a hajlandóság az ilyen jellegű befektetések iránti hajlandóság.

A felhő mint az üzleti folyamatok javításának eszköze

A digitális átalakulás elmélete minden szervezet számára ugyanaz, legyen az kicsi vagy nagy. A cél az, hogy a technológiát ne csak egy meglévő szolgáltatás digitális formában történő megismétlésére használd, hanem arra, hogy a technológia segítségével ezt a szolgáltatást valami lényegesen jobbá alakítsd. De tudd, hogy az egyes folyamatokat nehéz javítani, és a feltörekvő technológiák – például az AI – előnyeinek kiaknázása korántsem lesz egyszerű. Más területek – például a biztonságos felhőalapú tárhely – üzleti érvei azonban már jól megalapozottak, így a felhőt tekinteni a digitális átalakulás első lépésének: logikus gondolat.

A felhő bevezetésével korszerűsítheted vállalkozásod IT-infrastruktúráját, beépített magas biztonságot teremthetsz, és arra összpontosíthatsz, hogy miként szolgálhatod ki új módon (digitálisan) az ügyfeleket. Ha ez megvan, érdemes a big data és a mesterséges intelligencia felé fordulni. A technológiához való modern, nyitott hozzáállással elkezdhetsz gondolkodni azon, hogyan használhatja a vállalkozásod a technológiát a működés, a folyamatok és a szolgáltatások javítására.

YouTube video thumbnail

Digitális ébredés

Túl sok cég még mindig a régebbi, örökölt rendszereire támaszkodik. Ezek az alkalmazások a mindennapokban talán még elfogadhatóak a működés szempontjából, de a régebbi rendszerek élettartama korlátozott. Gondolj bele, hogy egy régebbi telefon már nem kap frissítést, a Windows 10 támogatása 2025-ben megszűnik. A szolgáltatók fokozatosan visszavonják a régebbi technológiák támogatását. Ugyanakkor a vállalkozásod nem lesz képes ezeket a régebbi platformokat új digitális szolgáltatások kiépítésére használni. Nem jó például mobilalkalmazást építeni a felhasználók számára egy olyan platformon, amelyet nem lehet könnyen (és egy idő után egyáltalán) frissíteni.

Ha vállalkozásod digitális működést szeretne bevezetni, akkor olyan biztonságos platformot kell létrehoznod, amely lehetővé teszi, hogy könnyen frissíthesd a szolgáltatásokat az üzleti és ügyfélkövetelmények változásával. Ennek jelenleg a legköltséghatékonyabb megoldása a felhőn keresztül történő digitális átalakulás.

YouTube video thumbnail

Megbízható partner = megbízható szolgáltatás

A felhőalapú tárhely kulcsszerepet játszik a digitális gazdaságban. A Gartner előrejelzése szerint 2023-ban a nyilvános felhőre fordított kiadások világszerte 20%-kal nőnek az előző évhez képest. A nyilvános felhőre fordított kiadások 2024-ben elérik a 700 milliárd dollárt.

Egyre több cég ismeri fel, hogy a felhő biztonságos platformot nyújt a változáshoz és a növekedéshez. A felhőalapú számítástechnikai partner biztosítja vállalkozásodnak a szükséges rugalmasságot és skálázhatóságot, hogy igény szerint bővíthesd vagy szűkíthesd a feldolgozási teljesítményt, a rendelkezésre álló memóriát vagy a szoftverigényeket.

Az Aruba erős biztonságot és megbízhatóbb biztonsági protokollt kínál, mint amire házon belül valaha is lehetőséged lenne. Miért fordítanád a nehezen megszerzett bevételedet digitális platformod kiépítésére, karbantartására és biztosítására, ha van ennél jobb megoldás is? Bízd a felhőszolgáltatóra a munkát – és hozz létre biztonságos megoldást üzleti kihívásaira. Tedd 2024-ben a felhőt a digitális átalakítási stratégiád középpontjába, hogy rugalmas, biztonságos platformot hozz létre vállalkozásod jövőbeli növekedéséhez.