Hogyan indítsunk webshopot egyszerűen?

A Site Builder SHOP egy professzionális webshop megoldás, ami leveszi a vállunkról a terhet, amellyel egy online áruház felépítése jár. Nem kell foglalkozni a webáruháza informatikai fejlesztésével. A Site Builder SHOP a legjobb döntés, ha most készülünk belépni az e-kereskedelem világába. Szakember bevonása nélkül is bevezethetjük üzletünket az online térbe. A 30 napos próbaverzió használata során kockázat nélkül megismerhetjük a webshopok működését.

Tervezz és vágj bele!

Mielőtt nekiállunk a webáruház létesítésének lényeges, hogy meghatározzuk, milyen céllal hozzuk létre a webshopot? Pontosan látni kell, hogy milyen típusú és mekkora mennyiségű termékkel lépnénk be az e-kereskedelembe? Vegyük számba, hogy rendelkezésre áll-e raktározási lehetőség vagy ezt és a csomagolási és kézbesítési feladatokat más vállalkozásra bízzuk? Készítsünk folyamatábrát az eladás teljes folyamatáról: kezdve a termék beszerzésétől, a visszáruk kezelésén át a bevételek könyvelésééig. Meg kell vizsgálni, hogy mely folyamatok automatizálhatóak! Az online vállalkozási tippekről 10 Online Vállalkozás, Amit Egy Hónap Alatt Bárki Elindíthat #1 és #2 című cikkeinkben írtunk bővebben.

Építs fel saját webáruházat!

Válassz ki egy jól megjegyezhető nevet webshopod számára. Ha rátaláltál a névre, regisztráld a domain nevet. A névválasztás során vedd figyelembe az üzleti szempontok mellett azt, hogy egyszerűen rögzüljön az a felhasználók emlékezetében, tükrözze a vállalkozás profilját. Érdemes olyan nevet választani, amelyet a legnagyobb eséllyel beírnak a keresőbe az emberek. Ebben a Google Trends használata is segíthet.

Ez is érdekelhet:

A honlap weboldal? Fogalmi tisztázó

A honlap weboldal? Fogalmi tisztázó

Forpsi Blogjún 20, 2024

A „weboldal”, „honlap” és „portál” kifejezések gyakran használatosak az interneten, sokszor ugyanarra a dologra használjuk, de kissé (vagy teljesen) eltérő…

Egyszerű szerkesztés, egyszerű feltöltés

A Site Builder SHOP 1990 forint+áfa havidíjért cserébe, egyszerűen használható szerkesztőfelületet bocsát rendelkezésre, ahol egyetlen mozdulattal feltölthetők a termékek és azok leírásai. Gazdag sablonválasztékból kijelölhetjük az oldalhoz azokat a színeket, amelyek leginkább tetszenek, ami alapján leginkább be tudják majd azonosítani a webshopot a vásárlók. Készíthetünk termékkatalógust is a felület segítségével. Egy helyen kezelhetjük a rendeléseket, a szállításokat, az árukészletet. Akciókat is indíthatunk kuponok megadásával.

Személyre szabhatóság

A sablonokból felépített webshopok esetében gyakori kritika, hogy nem egyediek. Hogyan tehetjük azzá a webshopunkat? Írj blogot! Mutasd meg a szakértelmed, segítsd a vásárlóid a tájékozódásban. Értékelni fogják, ha megosztod velük azt, hogy szereted az üzleted és megoldod a hozzád fordulók problémáit. A megjelenés egyediségéről sem kell lemondani. A Site Builder SHOP a kezedbe adja a hátterek szerkesztését, elhelyezheted saját logódat, választhatsz a webshop rendezési lehetőségei közül. Egyszerű drag&drop rendszerében úgy alakíthatod az oldalad, ahogy neked tetszik.

Nincsenek rejtett költségek!

Természetesen a Site Builder SHOP-pal készített webshop és annak szerkesztőfelülete is reszponzív, vagyis mobileszközökre és asztali gépre optimalizált. A Site Builder SHOP használatakor a havidíjon kívül más költség nem terheli a vállalkozást, vagyis a szolgáltató semmilyen további költséget nem számít fel.

Többféle fizetési mód biztonságosan

A sikeres webshopok könnyen átláthatóak és kezelhetőek a vásárlók számára. Egyszerűen rátalálnak arra, amit keresnek, közérthető módon kiderül számukra, hogy milyen előnyei vannak az adott terméknek, gyorsan tudják leadni rendelésüket és kifizetni annak árát.  A Site Builder SHOP többféle fizetési módot kínál, ezzel sem kell foglalkozni. Az SLL tanúsítvánnyal pedg biztonságban tudhatjuk ügyfeleink adatait is.

Kapcsolódás a közösségi médiához a vásárlókhoz

A szolgáltatás másik nagy előnye az, hogy a webshop integrálható a Facebook Shophoz. Ez a kapcsolódás biztosítja, hogy a vásárlók a közösségi média felületről közvetlenül a webáruházába léphessenek. A Site Builder SHOP-pal felépített webáruháza nemzetközi értékesítési funkciókat is tartalmaz, ami kinyitja a lehetőségeket üzlet előtt.