Próbáld ki a felhőbe költözést ingyen!

A digitális átalakulás magában foglalja a digitális technológia integrálását a vállalkozásod és üzleti stratégiájának minden terén. Ez a folyamat alapvetően megváltoztatja a vállalkozásod működését, beleértve azt is, hogy hogyan szolgálod ki az ügyfeleidet, vagy hol és hogyan kommunikálsz.

Minden szervezetnek egyedi technológiai igényei vannak, így a digitális átalakulás vállalatonként másképp néz ki. A vendéglátásban és a szolgáltatási ágazatban tevékenykedő szervezetek a háttérben a papírmentesítés működésre váltanak, míg az összetett készletrendszereket kezelő vállalatok (mint például a gyártók és a kiskereskedők) gyakran a raktárkezelő szoftverek bevezetésével kezdik.

Minden vállalat máshol tart a digitális átalakulás útján, de sokan már most nyomás alatt érzik magukat, hogy felgyorsítsák erőfeszítéseiket. A vállalatok gyakran úgy találják, hogy az új megoldások bevezetéséhez fel kell hagyniuk a hagyományos üzleti gyakorlatokkal. Te is kísérletezhetsz és folyamatosan fejlődhetsz, hogy olyan innovatív megoldásokat fejlessz ki, amelyek előreviszik vállalkozásodat.

Nem számít, hol tartasz a saját digitális átalakulásban, sikereket érhetsz el, ha hajlandó vagy kilépni a komfortzónádból.

Image

Digitális átalakulás. Miért fontos?

A digitális technológiákra való áttérés segíthet a vállalat túlélésében. Nézd csak meg, mennyit változott a munka jellege az elmúlt néhány évben. Miután a világjárvány arra kényszerítette a vállalatokat, hogy leállítsák a személyes munkavégzést, és a távmunkára térjenek át. A legtöbb ember, aki az irodán kívül dolgozhat, ma már inkább távolról dolgozik, legalábbis az idő egy részében.

Ennek a változásnak a figyelembe vétele érdekében a szervezetek egyre inkább hibrid munkamodelleket alkalmaznak, ahol az emberek képesek távmunkát és irodai munkát is végezni. Ez a fajta munkavégzés csak a felhőalapú digitális technológia széles körű elterjedésének köszönhetően lehetséges.

Az üzleti élet más területein is drámai változások tapasztalhatók a folyamatokban és az elvárásokban. Ha nem tud gyorsan reagálni az olyan előre nem látható problémákra, mint az ellátási lánc megszakadásai és a fogyasztói magatartás gyors változása, a meglévő folyamatok elkerülhetetlenül kritikus üzemzavarokhoz vezetnek.

A digitális átalakulás elengedhetetlen a vállalat túlélésének biztosításához. Akár kis- és középvállalkozásról (kkv), akár nagyvállalatról van szó, a digitális átalakulás prioritásként való kezelése kritikus fontosságú a sikerhez.

Image

Az elképzeléstől kezdve

Értékeld a vállalkozás céljait, például a hatékonyabbá válást vagy az ügyfélélmény javítását. Minden sikeres digitális átalakulás a szervezet céljainak világos elképzelésével kezdődik. Milyen problémát fog megoldani a digitális átalakulás? Hogyan fogja a digitalizálás javítani a vállalkozás működését? Egy 414 vezető informatikus (CIO) részvételével készült globális tanulmány szerint a digitális átalakuláson áteső szervezetek három legfontosabb üzleti prioritása a következő:

Ha már tudod, hogy mit szeretnél, akkor elkezdheted az ötletelést és kitalálni, hogy milyen lépéseket kell tenni a cél eléréséhez. A korábban nem elérhető digitális technológia kihasználásával új utakat találhatsz a célok eléréséhez.

Kezd a felhővel!

A felhőátállás több, mint egy kipipálandó feladat a digitális átalakulás folyamatában, ez szerves része technológiai céljaid elérésének, ami biztonságos infrastruktúrát, helytől való függetlenséget és az üzleti igényeidnek megfelelő informatikai hátteret biztosít.

Az Aruba Cloudot most ingyenesen is ki tudod próbálni. Az ingyenes próba igényléséhez töltsd ki az űrlapot és az Aruba Cloud munkatársa felveszi veled a kapcsolatot. Felhőszolgáltatás kipróbálásához 40.000 Ft értékű utalványt biztosítanak cégek számára, magánszemélyek részére pedig 5.000 Ft értékű vouchert kínálnak. Egy próbát mindképpen megér! Lássuk a folyamatot!

YouTube video thumbnail

Lépésről lépésre

Itt találsz egy űrlapot az ingyenes próbalehetőséghez. Töltsd ki az adatokat!